Korsaar
Korsaar – nautlejate paradiis
Julgeme väita, et gurmeerestoran Korsaar on teistmoodi tegelikkus neile, kes ihkavad kiirustavas, isikupäratuks kippuvas maailmas tõelise rahulolu mõnu.
Teistmoodi tiim
Korsaari loojad, kokad, teenindajad ja juhid on pühendunud tegijad. Meil on tahe ja võimalus osaleda milleski märkimisväärses. Meisterkokad on ühedavad oma kuldsed kogemused, erinevad temperamendid ja piiritu fantaasia korsaarilikus cuisineks.Kelnerid, sommeljeed ja barmanid on romantilist õhtusöögi nautijate suhtes diskreetselt külalislahked, kuid võivad tõsiseid pidutsejaid rõõmustada ka ühise lauluga.Ülimat saab luua kartmata tööd, riske ja vastutuult.
Teistmoodi köök
Korsaari menüüd hakati ette valmistama aasta enne restorani avamist. Chef Excellence Dmitri Rooz käis oma rikkalikele kokanduskogemustele lisa saamas Dominikaani Vabariigis ja Mauritiusel. Lühidalt võib öelda, et pakume kreooli-cajun stiilis roogasi. Tegelikult on peakokkade Dmitri Roozi, Jaak Hiibus ja Ragnar Bamberg poolt loodu skaala palju laiem.. Mõnede roogade serveeringus on tunda peent jaapanipärasust, mõne toidu rustikaalne välimus toob lauda jahimehe onni salapära.Korsaari kambüüsis valmivad hõrgutised on koostisainetelt üllatavad- näiteks haifilee koos raita ja maasikatega – tervikuna aga alati uskumatult harmoonilised.
Teistmoodi miljöö
On kohti mis hämmastavad oma suursugususega, on neid, mis
mõjuvad peene stiiliga, on paiku, mis võluvad hubasusega. Korsaari fluidum koosneb salapärasusest, romantikast, heroilistest mälestustest, positiivsetest üllatustest ja mereelukate söbralikust lähedalolekust.Tegijate kiindumus oma töösse ja lugupidamine külaliste vastu õhkub igast hetkest, igast küünlajalast, lusikast-kahvlist, toolinupust jõuliste kahurite ja taglastuseni välja.
Teistmoodi elamus
Korsaaris kulgeb aeg teistsuguses rütmis, nautides hõrke roogasid, muinasjutulist keskkonda, meeskonna vaatemängulist tööd. Läheb meelest, et mõned meetrid eemal käib tavasebimine ja valitseb argihallus.
Korsaarielamust on raske kirjeldada…seda tuleb kogeda.
More details about this restaurant
Restaurant details
View details CloseEsmaspäev | 12.00 - 00.00 |
Teisipäev | 12.00 - 00.00 |
Kolmapäev | 12.00 - 00.00 |
Neljapäev | 12.00 - 00.00 |
Reede | 12.00 - 00.00 |
Laupäev | 12.00 - 00.00 |
Pühapäev | 12.00 - 00.00 |