Congratulations! Your account has been successfully added.
Now you can log in to our system!
Successful purchases!
Sorry! But something goes wrong! Make shure that all field
are require or check box bellow are clicked!
Restoran Tchaikovsky asub vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel Raekoja platsist. Restoran mahutab kuni 55 külalist.
18. sajandi lõpus saabusid Prantsuse parimad kokad Venemaale. Tulemuseks oli seninägematu kooslus Prantsuse ja Vene köögist.
Meie kireks on taaselustada need meistrite käe all valminud retseptid ja täiendada neid meie endi kogemuste ja visiooniga.
Restoran Tchaikovsky pakub Teile parimaid maitseelamusi Vene köögi sümfooniast.
2013 aastal, …
Meie maja on Püha Miikaeli, ehk rahvapäraselt Mihkli nunnakloostri kunagisel alal, kus täna asub Hotell Imperial. Maja ning ühtlasi restorani tagaseinaks on keskaegne linnamüür, mis ehitati spetsiaalselt selle pärast, et võtta klooster linna kaitsepiiridesse. Sestap on ühe otsa juures tänini Nunnatorn.
Teisel pool oli Toompeaga külgnenud Nunnavärav. Tsisterlaste ordu nunnaklooster rajati Toompea kaljujärsaku jalamile aastal 1249 ja …
Restoranis Ö saab rõhk olema kodumaisel toorainel ning vastavalt selle hooajalisusele hakkab vahelduma menüü. Meie jaoks on iseenesest mõistetav kasutada parimat kohalikku ja põhjamaist toorainet. Koostöö väiketootjate ja talunikega saab olema tihe. Paneme palju rõhku hooaegadele, korilusele ja iidsetele toiduvalmistamise viisidele. Me ei löö risti ette vanu klassikuid algosadeks lahti võttes ja uudsel kujul uuesti …
NOA on Tallinna ja Viimsi piiril asuv mereäärne 80-kohaline restoran. NOA restoranisaali ehitasime kolmes tasapinnas, et pakkuda kõigile külalistele suurtest akendest avanevat lummavat vaadet üle lahe vanalinna siluetile. Menüü koostamisel pole me ennast sidunud tooraine, riigipiiride ega asukohaga, vaid püüame pakkuda võrdset elamust vege-, mereanni- ning lihasõpradele. Kohtumisteni, NOA PERE
Leib Resto ja Aed keskendub värskele kodumaisele toidule. Teeme koostööd väikeste kohalike mahetalude, lihunike ja kalameestega. Usume lihtsasse omamaisesse toitu.
1. Vana hea must Eesti leib – värske, soe, lihtne ja aus. Selle peal oleme kõik üles kasvanud ja sellest unistame siis, kui oleme kodumaalt kaugel. Selles peitub meie olemus. Ja nüüd on see meie restorani nimi. Eestlased on lihtne rahvas, …
Kuninga kalarestoran on mereandidest hõrgutiste austajate paradiis maa peal ja enamgi veel! Restorani köögis teevad imesid Eesti parimad kokad, kelle kulinaarsed meistriteosed ei jäta ükskõikseks ka kõige nõudlikumat gurmaani. Maitsekas ja suursugune interjöör paneb iga külastaja tundma end tõelise kuninga või kuningannana, keda ümbritseb elegantne ja vastutulelik teenindav personal.
Korsaar – nautlejate paradiis
Julgeme väita, et gurmeerestoran Korsaar on teistmoodi tegelikkus neile, kes ihkavad kiirustavas, isikupäratuks kippuvas maailmas tõelise rahulolu mõnu.
Teistmoodi tiim
Korsaari loojad, kokad, teenindajad ja juhid on pühendunud tegijad. Meil on tahe ja võimalus osaleda milleski märkimisväärses. Meisterkokad on ühedavad oma kuldsed kogemused, erinevad temperamendid ja piiritu fantaasia korsaarilikus cuisineks.Kelnerid, sommeljeed ja barmanid on …
Kaheteistkümne aastase kogemusega moderne restoran Kadriorg asub Tallinna hinnatuimas Kadrioru kvartalis, Eesti Kunstimuuseumi Kumu , Kadrioru Lossi ja maalilise lossipargi vahetus läheduses ning on ideaalne koht aja mahavõtmiseks ajaloohõngulises ja looduskaunis keskkonnas.
Restoranis saab nautida põhiliselt Itaalia köögi suursaavutusi, kuid esineb ka mõjutusi Prantsuse ja Hispaania köögist.
Nii võid leida meie mitmekesisest menüüst mõnegi erinevate maade köögikultuuri …
Hoone kõrgeimal korrusel asuvat Horisont Restoran ja Baari iseloomustab lai valik silmapaistavaid ning isuäratavaid roogasid, põnevaid kokteile ning ka kergemaid suupisteid. Horisont Restorani viimaseks eredaimaks saavutuseks on 50 Parima Restorani esikolmikusse jõudmine. Tunnustatud maitseelamuste kõrval on vaieldamatuks lisaväärtuseks suurepärane mere- ning linnavaade ning võimalus veeta aega Cigar Lounge´is, mis on varustatud prestiižsete sigaribrändidega.
Restoran Gianni peakokk Costantino Veglianti on sündinud ja üles kasvanud Lazio maakonnas Rooma lähedal Itaalias. Enne Giannit on Costantino oma oskusi lihvinud Itaalia restoranides Suurbritannias, Ameerikas, Saksamaal ja muidugi Itaalias. Aeg-ajal käib ta siiani Berliinis, kuna peab seal oma isiklikku restorani.
Gianni menüü valmistatakse Costatino poolt hoolikalt valitud Itaalia toorainest. Lisaks tunneb Costatino alati suurt huvi …
Kodanliku aja jõuka Eesti talu atmosfäär keskaegse Tallinna südames ja tõeliselt eestimaiste toodete uus maitse tänapäeva kulinaaria võtmes.
ENZO on uus kohvik ja restoran Tallinna sadamas, mis asub vaid mõne sammu kaugusel vanalinnast.
Teid ootab hubane atmosfäär, külalislahke vastuvõtt ja rikkalik valik roogasid klassikalisest Euroopa köögist.
Meie suurepärane menüü peakokk Arthur Ovtšinnikovilt, rohkete auhindadega pärjatud kokakunsti meistrilt, suudab meeldivalt üllatada ka kõige nõudlikumaid kliente.
Modernses stiilis kujundatud restoran, mida iseloomustab iga detaili peensus ja omavaheline kooskõla, …
Tallinna vanalinna südames asuv restoran Dominic on hubane söögikoht kõikidele Euroopa köögi austajatele. Maja ajalugu ulatub kaugele – esmalt on kinnistut mainitud aastal 1374, kui selle valdajaks oli suurkaupmees Johan Boleman. On vähe kohti Tallinnas, kus on säilinud ainsad teadaolevad “vapipuudega” kaksikaknad, kaunid laetalade maalingud ning roosõitega silluskivi veinikeldri ukseava kohal.
Olete oodatud nautima maitsvat toitu, …
Restoran D.O.M Tallinna vanalinnas ühendab suurepärast kööki ja imelist asukohta ühes Tallinna turistide meelispaigas kauni vaatega Raekoja platsile. Interjööri provance’ilik luksuslik lihtsus, nüüdisaegne Euroopa köök Prantsuse rõhuasetuse ja kergete Aasia nootidega, mugav õhkkond ja elav taustamuusika reedeti ja laupäeviti lubavad unustada aja ning nautida rahulikku einet ja teenitud puhkust linnasaginast.
Dmitri Haljukov on Eesti esindaja kokkade olümpiaks nimetatud Bocuse d´Ori lõppvõistlusel 2015. aastal Lyonis.
Ajaloo ja traditsioonideta ei eksisteeriks tänast päeva, milles me loome homset. Chedi on modernne käsitlus Aasia toidukultuurist. Kontrastid, maitsete sidumine ja erinevate toorainete ühendamine on see, kuhu tänapäevane Aasia köök suundub. Meie asukoht Tallinna vanalinnas on sümboolne kummardus elavale ajaloole ja pidevalt muutuvale elule.
Koos olemine ja roogade jagamine on sügavalt aasiapärane traditsioon. Võimalus ühiselt nautida …
1999. aastal avati Tallinna vanalinna südames Raekoja platsil Raeapteegi hoones Eesti esimene küüslaugurestoran Balthasar. Oma iseäraliku menüü ja interjööri tõttu võitis Balthasar kohe rahva poolehoiu. Aristokraatlikku õhustikku aitavad rõhutada keskaegsele hoonele kohane puidust interjöör ja eriti õnnestunud restauratsioon.
Restorani akendest avaneb suurepärane vaade otse Tallinna Raekojale.
Menüüs, nagu koha nimigi reedab, on komponentidest aukohal küüslauk. Alates eelroast …