Leib Resto ja Aed
Leib Resto ja Aed keskendub värskele kodumaisele toidule. Teeme koostööd väikeste kohalike mahetalude, lihunike ja kalameestega. Usume lihtsasse omamaisesse toitu.
1. Vana hea must Eesti leib – värske, soe, lihtne ja aus. Selle peal oleme kõik üles kasvanud ja sellest unistame siis, kui oleme kodumaalt kaugel. Selles peitub meie olemus. Ja nüüd on see meie restorani nimi. Eestlased on lihtne rahvas, meile ei meeldi peenutsev toit, upsakas teenindus ega liigkallid menüüd. Küll aga meeldib meile olla loomingulised ja hästi süüa.
2. Mõtleme kohalikul tasandil. Suvel paneme grilli tulele ja veedame peaaegu et täispäevi aias sõpradega kvaliteetaega nautides. Sügise saabudes võib meid leida metsast seeni otsimast, meel rõõmus ja elevil juteldes sellest, mida kõike me järgmisel päeval korjatust valmistama hakkame. Ja nii edasi, aastaaeg aastaaja järel.
3. Oleme stiilsed, ent ometi argised; kodumaised, ent ometi tänapäevased. Vahest ainus mitte väga eestilik asi on meie juures lai õlle- ja veinivalik, mida kombineerime iga viimsegi menüüs pakutava roaga, kaasa arvatud meie maitsev käsitsi valmistatud leib.
Lihtsalt öeldes – Leib Restos süüakse seda, mis parasjagu Eestis kasvab ja on valmistatud suure südame ja hoolega.
Tulge ja kogege ise Leib Resto elamust.
Ootame teid!